Επιθέματα NUK Γέλης 2τμχ

Επιθέματα NUK  Γέλης 2τμχ Προϊόντα Θηλασμού

Περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν:


Στην εγκυμοσύνη:

Το στήθος αρχίζει να ετοιμάζεται για το θηλασμό ήδη από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Φουσκώνει, βαραίνει και η παροχή αίματος στα αγγεία του αυξάνεται. Οι ιστοί του στήθους αλλάζουν και οι κυψελίδες, όπου παράγεται το γάλα, αρχίζουν να παράγουν πρωτόγαλα. Όλα αυτά προκαλούν μια αίσθηση ευαισθησίας και δυσφορίας, που μπορεί να σας είναι δυσάρεστη. Χρησιμοποιούμενα ως ψυχρά επιθέματα, τα επιθέματα γέλης της NUK με το εργονομικό σχήμα και την απαλή επιφάνειά τους μπορούν να απαλύνουν αυτή την αίσθηση δυσφορίας.
Κατά την περίοδο του θηλασμού:

Χρησιμοποιούμενα ως θερμά επιθέματα πριν από το θηλασμό, τα επιθέματα γέλης της NUK μπορούν να συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της ροής του γάλακτος, ενώ χρησιμοποιούμενα ως ψυχρά επιθέματα μετά το θηλασμό μπορούν να απαλύνουν την αίσθηση δυσφορίας. Το σχήμα των επιθεμάτων είναι ειδικά μελετημένο για να καλύπτει και τους λεμφαδένες κάτω από την περιοχή της μασχάλης.
Μετά τον θηλασμό:

Αφού διακόψετε τον θηλασμό μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα επιθέματα στήθους της NUK ως ψυχρά ή θερμά επιθέματα για την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού, βοηθώντας έτσι το στήθος να ξαναβρεί τη φόρμα του λίγο πιο γρήγορα.
Και, φυσικά, αφού σταματήσετε να θηλάζετε μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ως επιθέματα πολλαπλών χρήσεων για ό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

  • Κατασκευαστής: NUK
  • Κωδικός Προϊόντος: Νuk-987
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο εντός 2 εώς 10 ημερών
  • 12,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€

Ετικέτες: Επιθέματα, NUK, Γέλης, 2τμχ, Προϊόντα, Θηλασμού