Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Pallas Fix 1-2-3 Grey Rabbit 9-36kg (Δώρο Anti-Escape Clip Ζωνών Ή Ηλιοπροστασία Παραθύρου)

Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Pallas Fix 1-2-3 Grey Rabbit 9-36kg (Δώρο Anti-Escape Clip Ζωνών Ή Ηλιοπροστασία Παραθύρου)
Το κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX Pallas-fix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 11 χρόνια. Στην ομάδα 1, το κάθισμα του αυτοκινήτου διαθέτει επαναστατική ρυθμιζόμενη ασπίδα κρούσης που μοιάζει με φουσκωμένο αερόσακο. Η δύναμη μιας σύγκρουσης κατανέμεται σε ολόκληρη την ασπίδα κρούσης και μειώνεται από τα υλικά που απορροφούν την κρούση. Για παιδιά ηλικίας περίπου. 3 και παραπάνω, μια απλή μετατροπή μετατρέπει το κάθισμα στο βραβευμένο CYBEX Solution X-fix ομάδας 2/3 του καθίσματος.
Το σύστημα ISOFIX Connect προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια και μεγαλύτερη σταθερότητα και στις δύο ομάδες.
 • Επίσης συμβατό με αυτοκίνητα που δεν είναι εφοδιασμένα με ISOFIX.
 • Ρυθμιζόμενη θωράκιση πρόσκρουσης
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 11 χρόνια
 • Γραμμική προστασία από πλευρική πρόσκρουση (Σύστημα L.S.P.)
 • Άνετη λειτουργία κλίσης (Ομάδα 1)
 • Σύνδεση ISOFIX
 • Διαστάσεις: 43,5x47x71,5cm
 • Βάρος: 11kg
Ρυθμιζόμενη ασπίδα κρούσης
H ρυθμιζόμενη ασπίδα κρούσης μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο λαιμό χωρίς περιορισμό του παιδιού. Η δύναμη μιας σύγκρουσης κεφαλής κατανέμεται πάνω από την ασπίδα κρούσης και απορροφάται από τα υλικά που απορροφούν την κρούση. Το σύστημα αυτό μοιάζει με ένα φουσκωμένο αερόσακο και συμβάλλει στη σημαντική μείωση της δύναμης πρόσκρουσης σε περίπτωση ατυχήματος. Η ζώνη δεν τραυματίζει το παιδί, ενώ την ίδια στιγμή προστατεύεται η ευαίσθητη περιοχή του κεφαλιού, οι ώμοι, ο αυχένας και τα εσωτερικά όργανα. Η νέα σχεδιασμένη ρυθμιζόμενη θωράκιση πρόσκρουσης  προσαρμόζεται για μέγιστη άνεση στο σώμα του παιδιού και επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης στο άνω μέρος του σώματος καθώς και μέγιστη ασφάλεια.

Σετ 2 σε 1
Το κάθισμα αυτό μεγαλώνει με το παιδί και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 11 χρόνια. Στην ομάδα 1 η ρυθμιζόμενη θωράκιση κρούσης διπλασιάζεται ως φουσκωτός αερόσακος και, σε σύγκρουση, προστατεύει από τραυματισμούς στο λαιμό χωρίς περιορισμό. Για παιδιά από περίπου. 3 ετών και άνω, το κάθισμα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάθισμα ομάδας 2/3 από τη σειρά Solution.
Άνετη λειτουργία κλίσης Εξασφαλίζει ένα χαλαρωτικό και ήσυχο ταξίδι Στην ομάδα 1 το παιδικό κάθισμα Pallas 2-fix διαθέτει μια εύκολη λειτουργία κλίσης, η οποία μπορεί να λειτουργήσει μόνο με ένα χέρι από το μπροστινό μέρος του καθίσματος.

L.S.P. Σύστημα Plus
Η βελτιστοποιημένη Linear Side Impact Protection (L.S.P. System Plus) απορροφά την ενέργεια κρούσης σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η δύναμη μιας πλευρικής σύγκρουσης απορροφάται σε μια γραμμική σειρά αντιδράσεων μέσω της χρήσης προστατευτικών πλευρικών μαξιλαριών, μαζί με τα προστατευτικά των ώμων και της κεφαλής. Ταυτόχρονα, η κινητική ενέργεια του σώματος που προκαλείται από την πρόσκρουση απορροφάται σε πολύ πρώιμο στάδιο και η κεφαλή οδηγείται ενεργά σε ασφαλή θέση.


 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40 ευρώ βάρους εώς 15kg με μεταφορική εταιρεία εντος Ελλάδος.

Για δέματα άνω των 15kg τα μεταφορικά είναι 5€ και η αποστολή θα γίνεταιμε Πρακτορείο Μεταφορών στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται η
αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

 • Κατασκευαστής: Cybex
 • Κωδικός Προϊόντος: 514110006
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
 • 299,95€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 299,95€

Ετικέτες: Κάθισμα, Αυτοκινήτου, Cybex, Pallas, Fix, 1-2-3, Grey, Rabbit, 9-36kg, , (Δώρο, Anti-Escape, Clip, Ζωνών, Ή, Ηλιοπροστασία, Παραθύρου), Isofix