Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Sirona M2 I-Size 0+/1 με Βάση Funcy Pink 0-18kg (Δώρο Anti-Escape Clip Ζωνών Ή Ηλιοπροστασία Παραθύρου)

Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Sirona M2 I-Size 0+/1 με Βάση Funcy Pink 0-18kg (Δώρο Anti-Escape Clip Ζωνών Ή Ηλιοπροστασία Παραθύρου)
Το CYBEX Sirona M2 i-Size συμμορφώνεται με τις νέες ευρωπαϊκές απαιτήσεις και κανονισμούς για τα καθίσματα αυτοκινήτων UN R129.
Αυτή η ρύθμιση "i-Size" δηλώνει ότι τα παιδιά ηλικίας 15 μηνών και κάτω πρέπει να ταξιδεύουν σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου που βρίσκεται πίσω από το κάθισμα,
το οποίο θεωρείται ως ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς από πολλούς τους εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων καταναλωτών και υγείας.
Μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση έως ότου το παιδί σας φτάσει σε ύψος 105εκ
Όταν χρησιμοποιείτε το CYBEX Sirona M2 i-Size, το παιδί μπορεί να μεταφερθεί σε μια θέση που βλέπει προς τα πίσω από τη γέννηση μέχρι να φτάσει σε ύψος 105 cm (περίπου 4 χρόνια).
Ο νέος, έξυπνος σχεδιασμός σημαίνει ότι ακόμα πιο ψηλά παιδιά έχουν άφθονο χώρο στα πόδια για να κάθονται άνετα.
Αλλά δεν χρειάζεται πολύς χώρος - το i-Size Sirona M2 μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε μικρότερα αυτοκίνητα.
Πρόσθετες λειτουργίες όπως η λειτουργία κλίσης με το ένα χέρι παρέχουν επιπλέον άνεση και καθιστούν ευκολότερη την καθημερινή χρήση.
 • Πίσω προς τα επάνω έως 105 cm, περίπου. 4 χρόνια
 • Εναλλακτικά προς τα εμπρός από 16 μηνών και έως 76 cm
 • Ολοκληρωμένο L.S.P. Σύστημα
 • Λειτουργία κλίσης με ένα χέρι
 • Ρυθμιζόμενο ύψος προσκέφαλου
 • Σύστημα κλικ-in για να αλλάξετε τη θέση του καθίσματος
 • Διαστάσεις:72x44x66cm
  SensorSafe - Ένα μοναδικό έξυπνο κλιπ που βελτιώνει την ασφάλεια του παιδιού σας που κάθεται στο αυτοκίνητο, απόλυτη ασφάλεια για το παιδί σου.
Η CYBEX συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία και έξυπνο σχεδιασμό με την εισαγωγή του SensorSafe: ένα μοναδικό σύστημα παρακολούθησης παιδιών που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας, είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα. SensorSafe που είναι προσαρτημένο στο σύστημα καλωδίωσης, που σας ενημερώνει για την ασφάλεια και την υγεία του καθισμένου σας παιδιού ανά πάσα στιγμή. Το SensorSafe παρέχει βασικές ειδοποιήσεις για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων: όταν το παιδί σας αποσυνδέει το κλιπ, όταν η θερμοκρασία του παιδιού σας είναι πολύ ζεστή ή πολύ κρύα, εάν το μικρό σας παραμείνει χωρίς επίβλεψη στο αυτοκίνητο. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στη συσκευή σας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής, η οποία παρέχει επίσης οδηγίες για την εγκατάσταση, βίντεο, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Πίσω προς τα επάνω έως 105 cm
Το i-Size S2 M2 διαθέτει ένα σύστημα κλικ που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ θέσης προς τα εμπρός και προς τα πίσω.
Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το i-Size Sirona M2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα αυτοκινήτου προς τα εμπρός για παιδιά ηλικίας 16 μηνών και 76 cm και άνω (μέχρι 105 cm).

Ολοκληρωμένη προστασία γραμμικής πλευρικής κρούσης
Τα ενσωματωμένα συστήματα προστασίας από πλευρική πρόσκρουση (Σύστημα L.S.P.) διπλώνουν στην πλευρά που βλέπει προς την πόρτα, μειώνοντας τη δύναμη μιας πλευρικής σύγκρουσης σε πολύ πρώιμο στάδιο κρούσης.
Είτε εμπρός είτε προς τα εμπρός, το ενσωματωμένο σύστημα προστασίας CYBEX Sirona M2 i-Size (Σύστημα L.S.P.) αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης πλευρικής σύγκρουσης.
Το L.S.P. το σύστημα μπορεί να αναδιπλωθεί και να μειώσει τη δύναμη μιας πλευρικής σύγκρουσης σε συνδυασμό με τα προστατευτικά της κεφαλής και των ώμων.

Ρυθμιζόμενο ύψος κεφαλής 12 θέσεων
Προστασία που μεγαλώνει με το παιδί σας.
Ρυθμιζόμενο ύψος προσκέφαλου 12 θέσεων με ενσωματωμένους οδηγούς πλεξούδας που μεγαλώνουν με το παιδί σας.

Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας.
πορροφά τις δυνάμεις μιας κρούσης και καλύπτει προστατευτικά το μωρό.

M-Line Modular System
Αυτό το ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και ολοκληρώνει το «οικογενειακό σύστημα» μαζί με το Base M και το i-Size Sirona M2 που προσφέρει μία βάση για δύο καθίσματα αυτοκινήτων.

Εγκατάσταση με ένα κλικ του ISOFIX τόσο στην πίσω όσο και στην προς τα εμπρός θέση, επιτρέπει την απλή εγκατάσταση και εγγυάται αυξημένη ασφάλεια.
ο Sierra M2 i-Size ασφαλίζεται με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου και δεν απαιτεί περαιτέρω στερέωση.
Ένας δείκτης εγκατάστασης βοηθά επίσης στην αποφυγή πιθανής κακής χρήσης.

Λειτουργία κλίσης με ένα χέρι
Εύκολα προσαρμόζεται στην τέλεια θέση (προς τα πίσω: 5 θέσεις, προς τα εμπρός: 3 θέσεις)
Το κάθισμα αυτοκινήτου προς τα πίσω μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση πρόσκρουσης.


 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50 ευρώ βάρους εώς 15kg με μεταφορική εταιρεία εντος Ελλάδος.

Για δέματα άνω των 15kg τα μεταφορικά είναι 5€ και η αποστολή θα γίνεταιμε Πρακτορείο Μεταφορών στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται η
αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

 • Κατασκευαστής: Cybex
 • Κωδικός Προϊόντος: 519000967
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
 • 449,95€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 449,95€

Ετικέτες: Κάθισμα, Αυτοκινήτου, Cybex, Sirona, M2, I-Size, 0+/1, με, Βάση, Funcy, Pink, 0-18kg, (Δώρο, Anti-Escape, Clip, Ζωνών, Ή, Ηλιοπροστασία, Παραθύρου), group