Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία αγορών σας.
Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου. Μάθετε περισσότερα

Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Για προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης ορίζεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στον πελάτη το πολύ σε 20 με 25 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης.

Για τις πόλεις της Λάρισας και της Αθήνας όπου βρίσκονται τα καταστήματα μας, οι παραγγελίες που γίνονται είτε από επαγγελματίες με έκδοση τιμολογίου, είτε από ιδιώτες με απλή απόδειξη λιανικής, για αγορές άνω των 40€, γίνονται δωρεάν από μεταφορικά μέσα της εταιρείας. Για αγορές κάτω των 40€, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 5€.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

1) Για δέματα κάτω των 15Kg η αποστολή θα γίνεται με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

α) Για αγορές άνω των 40€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.
β) Για αγορές κάτω των 40€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός από τις περιοχές που θεωρούνται απομακρυσμένες. Για τις απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση θα είναι 5€ για παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα Courier διαφορετικά η χρέωση θα αυξάνεται ανάλογα με την περιοχή.

2) Για δέματα άνω των 15Kg η αποστολή θα γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής:

α) δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
β) η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από τις αποθήκες του αντίστοιχου πρακτορείου μεταφορών.
γ) Για αγορές άνω των 40€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

3) Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας έχει ως εξής:

για τη Λάρισα Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 14:00 και Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 17:00 – 21:00 και για την Αθήνα Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9:00 - 17:00 και Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9:00 - 21:00.