Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Για προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης ορίζεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στον πελάτη το πολύ σε 20 με 25 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης.

Για την πόλη της Λάρισας  όπου βρίσκονται τα καταστήματα μας, οι παραγγελίες που γίνονται είτε από επαγγελματίες με έκδοση τιμολογίου, είτε από ιδιώτες με απλή απόδειξη λιανικής, για αγορές άνω των 40€ και με μέγιστο βάρος τα 15kg, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Για αγορές κάτω των 40€, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 5€.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

1) Για δέματα κάτω των 15Kg η αποστολή θα γίνεται με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

α) Για αγορές άνω των 40€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.
β) Για αγορές κάτω των 40€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός από τις περιοχές που θεωρούνται απομακρυσμένες. Για τις απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση θα είναι 5€ για παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα Courier διαφορετικά η χρέωση θα αυξάνεται ανάλογα με την περιοχή.

2) Για δέματα άνω των 15Kg η αποστολή θα γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής:

Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.