Μετά απο πολυετή εμπερία στο τομέα των βρεφικών ειδών και για να προσφέρουμε αξιοπιστία και προιόντα που πλήρουν Ευρωπαικά πρότυπα ποιότητας εκπροσωπούμε την συγκεκριμένη επωνυμία βρεφικών ειδών στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς τόσο με τα καθίσματα αυτοκινήτου οσο και με τα πολυκαρότσια της Coletto

Με γνώμονα τις απαιτήσεις ασφάλειας, την άνεση και το στύλ αναζητούμε και βελτιώνουμε την ποιότητα των προιόντων διατηρώντας παράλληλα το κατάλληλο επίπεδο τιμών που εγγυάται την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας.

Η εταιρεία Coletto διαθέτει ολοκληρωμένα πακέτα με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στα  βρεφικά καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου. Εργονομικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας

Πολυκαρότσια 3 in 1
Το πρώτο καρότσι στην αγορά με 6 αναρτήσεις, δερμάτινες λεπτομέρειες, Carseat 0-13kg με αποσπώμενο ποδόσακο, ανακλινόμενο ευρύχωρο port-bebe, ελαφρύς σχεδιασμός και το μοντέρνο στυλ είναι τα χαρακτηριστικά που θα ικανοποιούν τις υψηλότερες προσδοκίες και θα εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη χρήση.

Καθίσματα αυτοκινήτου:
Όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου Coletto στις κατηγορίες 0-13, 0-25, 0-36, 9-36, 15-36 έχοντας κορυφαίες προδιαγραφές παρέχοντας αντιιδρωτικά υφάσματα, ανακλίσεις και περνώντας όλα τα Crash Tests με επιτυχία και με πιστοποιήσεις 5 αστέρων συμβάλουν στην σωστή και άνετη στάση σώματος του παιδιού. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την βέλτιστη άνεση και ασφάλεια των παιδιών προμηθευόμαστε προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9000, ΕΝ188, και ECER44/044.

Η παρουσία μας σε ένα σύνολο αυτόνομων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα πιστοποιεί την δυναμική και την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων μας μέσα στα πλαίσια της αγοράς βρεφικών ειδών.


Επίσημος Αντιπρόσωπος Ελλάδος εταιρείας Coletto
Καλέσης Νικολας

info@coletto.com.gr