Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Με κατάθεση μετρητών στις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:

EUROBANK -Ταχυδρομικό ταμιευτήριο: GR 400 2600 39000 0190102682349
Δικαιούχος: Στογιάννη Χαρίκλεια


2. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, ή American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank.

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην κάρτα του πελάτη.

Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρεία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης κ.α.

Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Boutiquebebe δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.Για προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης ορίζεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στον πελάτη το πολύ σε 20 με 25 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης.

 

Χρεώσεις μεταφορικών:
 

-Για αγορές άνω των 50€ και ώς 15kg η αποστολή γίνεται Δωρεάν.

-Για αγορές κάτω των 50€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός από τις περιοχές που θεωρούνται απομακρυσμένες. Για τις απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση θα είναι 5€ για παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα Courier διαφορετικά η χρέωση θα αυξάνεται ανάλογα με την περιοχή.

-Για δέματα κάτω των 15
Kg η αποστολή θα γίνεται με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

-Για δέματα άνω των 15
kg τα μεταφορικά είναι 5€ και η αποστολή θα γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής:

α) δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
 
β) η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από τις αποθήκες του αντίστοιχου πρακτορείου μεταφορών.