Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Με αντικαταβολή (μετρητά):
 
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με εταιρεία ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Όταν το προϊόν είναι πάνω από 30 ογκομετρικά κιλά η αποστολή γίνεται με πρακτορείο και δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Συνήθως τα προϊόντα αυτά είναι τα έπιπλα και τα καροτσάκια. To ογκομετρικό βάρος προκύπτει από τον διεθνή τύπο πλάτος x μήκος x ύψος /5000.


2. Με κατάθεση μετρητών στις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:

EUROBANK -Ταχυδρομικό ταμιευτήριο: GR 400 2600 39000 0190102682349
Δικαιούχος: Στογιάννη Χαρίκλεια


3. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, ή American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank.

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην κάρτα του πελάτη.

Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρεία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης κ.α.

Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Boutiquebebe δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

4. Πληρωμή με PayPal

5. Πληρωμή στο κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από τα καταστήματα μας είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

  • Κατάστημα Βριλησσίων: Λεωφ. Πεντέλης 59  Τηλ: 210-6133239
  • 1ο Κατάστημα Λάρισας: Μανδηλαρά 56-58  Τηλ: 2410-554040
  • 2ο Κατάστημα Λάρισας: Παναγούλη 10  Τηλ: 2410-549498