ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η Boutique Bebe plus by Καλέση ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στο βρεφικό και μόνο είδος από το 1984 όπου με σύνεση και αφοσίωση προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη εντύπωση ,αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στον πελάτη μας όπως επίσης και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

θέλουμε το καλύτερο για τους νέους γονείς!

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πάντα για το μωράκι σας. Όλες τις επώνυμες εταιρίες σε συνδυασμό με μία άψογη εξυπηρέτηση. Αυτό όμως που μετρά περισσότερο για τους νέους γονείς είναι η εμπιστοσύνη...σε μας μπορείτε να την έχετε!

Επισκεπτόμαστε όλες τις εκθέσεις και τα σεμινάρια, διεθνούς χαρακτήρα παρακολουθώντας όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν κάνοντας την εγκυμοσύνη καθώς και μετά την γέννηση την ζωή σας εύκολη και ευχάριστη . Αυτό μας καθιστά άψογα καταρτισμένους και ενημερωμένους έτσι ώστε να προσφέρουμε και σε σας την καλύτερη ενημέρωση και τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε λοιπόν τα καταστήματα μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές αλλά και τα δώρα που κερδίζετε ανάλογα με τις αγορές σας.