ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ήρα

Kρεβάτι Ήρα Montessori
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3770
Kρεβάτι Ήρα Montessori Το κρεβάτι Montessori είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε μικρό παιδί! Βασίζεται στη φιλοσοφία εκμάθησης της παιδαγωγού Μαρίας Μοντεσσόρι! Επιτρέπει στο παιδί να νιώθει ανεξάρτητο και ελεύθερο να κινείται και να εξερευνήσει τον χώρο του! Με την επιλογή ενός τέτοιου κρεβα..
440.10€ 489.00€
Kρεβάτι Ήρα Montessori 90x200cm
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3776
Kρεβάτι Ήρα Montessori 90x200cm Το κρεβάτι Little House Montessori 90x200cm είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε μικρό παιδί! Βασίζεται στη φιλοσοφία εκμάθησης της παιδαγωγού Μαρίας Μοντεσσόρι! Επιτρέπει στο παιδί να νιώθει ανεξάρτητο και ελεύθερο να κινείται και να εξερευνήσει τον χώρο του! Με..
359.10€ 399.00€
Kρεβάτι Ήρα Montessori Σπιτάκι
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3773
Kρεβάτι Ήρα Montessori Σπιτάκι Το κρεβάτι Ήρα Montessori Σπιτάκι είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε μικρό παιδί! Βασίζεται στη φιλοσοφία εκμάθησης της παιδαγωγού Μαρίας Μοντεσσόρι! Επιτρέπει στο παιδί να νιώθει ανεξάρτητο και ελεύθερο να κινείται και να εξερευνήσει τον χώρο του! Με την επιλογ..
575.00€ 639.00€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε48605
Βρεφική Κουβέρτα Ήρα Πλεκτή 80x100 Animals Χαρακτηριστικά: Mαλακή στην αφή, ιδιαίτερα ζεστή αλλά ταυτόχρονα υδροαπωθητική χάρη στις ιδιότητες του υλικού της. Iδανική για χρήση σε βρέφη. Ταιριάζει ιδανικά στο καρότσι, στην κούνια ή οπουδήποτε την χρειαστείτε. Διαστάσεις: 80 x 100 cm. ..
35.00€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε48601
Βρεφική Κουβέρτα Ήρα Πλεκτή 80x100 Duck Χαρακτηριστικά: Mαλακή στην αφή, ιδιαίτερα ζεστή αλλά ταυτόχρονα υδροαπωθητική χάρη στις ιδιότητες του υλικού της. Iδανική για χρήση σε βρέφη. Ταιριάζει ιδανικά στο καρότσι, στην κούνια ή οπουδήποτε την χρειαστείτε. Διαστάσεις: 80 x 100 cm. *..
35.00€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε48604
Βρεφική Κουβέρτα Ήρα Πλεκτή 80x100 Lion Χαρακτηριστικά: Mαλακή στην αφή, ιδιαίτερα ζεστή αλλά ταυτόχρονα υδροαπωθητική χάρη στις ιδιότητες του υλικού της. Iδανική για χρήση σε βρέφη. Ταιριάζει ιδανικά στο καρότσι, στην κούνια ή οπουδήποτε την χρειαστείτε. Διαστάσεις: 80 x 100 cm. *..
39.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Black & White
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3958
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Black & White Η ντουλάπα Black & White είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας.  Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο οξυάς και υψηλής ποιότητας MDF. Τα συρτάρια διαθέτουν μηχανισμό ασφαλείας με στοπ και μηχανισμό κλεισίματος με φρένο. ..
719.10€ 799.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3939
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural Η ντουλάπα Natural μπαίνει στο δωμάτιό σας απευθείας από την φύση! Η μόνη επεξεργασία που δέχεται είναι πολύ καλό τρίψιμο και βάψιμο με χρώμα ανελίνης. Για το πιο φυσικό και οικολογικό αποτέλεσμα! Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο οξυάς και υψ..
735.00€ 819.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural Taupe Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural Taupe
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3939-3
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural Taupe Η ντουλάπα Natural Taupe μπαίνει στο δωμάτιό σας απευθείας από την φύση! Η μόνη επεξεργασία που δέχεται είναι πολύ καλό τρίψιμο και βάψιμο με χρώμα ανελίνης. Για το πιο φυσικό και οικολογικό αποτέλεσμα! Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο ..
735.00€ 819.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural White Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural White
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3939-1
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Natural White Η ντουλάπα Natural White μπαίνει στο δωμάτιό σας απευθείας από την φύση! Η μόνη επεξεργασία που δέχεται είναι πολύ καλό τρίψιμο και βάψιμο με χρώμα ανελίνης. Για το πιο φυσικό και οικολογικό αποτέλεσμα! Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο ..
735.00€ 819.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Nest Brown Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Nest Brown
Νέο -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3957
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Nest Brown Η ντουλάπα Nest είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας.  Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο οξυάς και υψηλής ποιότητας MDF. Τα συρτάρια διαθέτουν μηχανισμό ασφαλείας με στοπ και μηχανισμό κλεισίματος με φρένο. Με χρώματα μ..
791.20€ 989.00€
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Nord White
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3955
Βρεφική Ντουλάπα Ήρα Nord White Η ντουλάπα Nord White είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας.  Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας ντουλάπα από ξύλο οξυάς και υψηλής ποιότητας MDF. Τα συρτάρια διαθέτουν μηχανισμό ασφαλείας με στοπ και μηχανισμό κλεισίματος με φρένο. Με χρώ..
809.10€ 899.00€
Βρεφική Πάντα Πλεξούδα Ήρα Bear Hugs Me
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5010982
Βρεφική Πάντα Πλεξούδα Ήρα Bear Hugs Me Χαρακτηριστικά: Βρεφική πάντα πλεξούδα ελληνικής κατασκευής. Τοποθετείστε την γύρω από την κούνια για να προστατεύει τα χέρια και τα πόδια του μωρού σας από τα κάγκελα, καθώς και το σώμα του από τον τοίχο. Είναι μαλακή, πρωτότυπη, και ένα από τα χρώ..
72.00€ 80.00€
Βρεφική Πάντα Πλεξούδα Ήρα Boho Lilac
Νέο -10 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5010112
Βρεφική Πάντα Πλεξούδα Ήρα Boho Lilac Χαρακτηριστικά: Βρεφική πάντα πλεξούδα ελληνικής κατασκευής. Τοποθετείστε την γύρω από την κούνια για να προστατεύει τα χέρια και τα πόδια του μωρού σας από τα κάγκελα, καθώς και το σώμα του από τον τοίχο. Είναι μαλακή, πρωτότυπη, και ένα από τα χρώμα..
72.00€ 80.00€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502596
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Black & White Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στ..
4.90€
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Bob Mario & Nino
Νέο -47 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502586
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Bob Mario & Nino Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο..
2.00€ 3.80€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0404
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Boho Lilac Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους..
4.90€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0421
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Deer & Friends Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο σ..
4.90€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5025132
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Indian Flamingo Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο ..
5.50€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502512
Βρεφική Σαλιάρα Δέσιμο Πλάι Ήρα Tropical Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους 4..
4.90€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502614
Βρεφική Σαλιάρα Μεγάλη Δίχρωμη Ήρα Deer & Friends Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήρι..
5.50€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5026131
Βρεφική Σαλιάρα Μεγάλη Δίχρωμη Ήρα Indian Flamingo Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήρ..
5.50€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502612
Βρεφική Σαλιάρα Μεγάλη Δίχρωμη Ήρα Tropical Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στου..
5.50€
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Bear Hugs Me
Νέο -35 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0390
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Bear Hugs Me Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους 40..
2.00€ 3.10€
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Black & White
Νέο -35 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0400
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Black & White Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους 4..
2.00€ 3.10€
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Bob Mario & Nino
Νέο -35 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0395
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Bob Mario & Nino Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στου..
2.00€ 3.10€
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Boho Lilac
Νέο -35 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0394
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Boho Lilac Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους 40 β..
2.00€ 3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5024131
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Indian Flamingo Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους..
5.00€
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Kikirikoo Pink
Νέο -35 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0397
Βρεφική Σαλιάρα Μεσαία Ήρα Kikirikoo Pink Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους ..
2.00€ 3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0390
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Bear Hugs Me Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο ..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0391
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Black & White Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 0389
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Bob Mario & Nino Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντή..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502384
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Kikirikoo Blue Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήρι..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 502385
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Kikirikoo Pink Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήρι..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 15795
Βρεφική Σαλιάρα Πετσετέ Μεσαία Ήρα Tribal Mint Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο σ..
3.10€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5026132
Βρεφική Σαλιάρα Πικέ Δέσιμο Πλάι Ήρα Indian Flamingo Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντ..
5.50€
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5025121
Βρεφική Σαλιάρα Πικέ Δέσιμο Πλάι Ήρα Tropical Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στ..
5.50€
Βρεφική Σαλιάρα-Μπαντάνα Ήρα Black & White
Νέο -50 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5036962
Βρεφική Σαλιάρα-Μπαντάνα Ήρα Black & White Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντήριο στους..
2.50€ 5.00€
Βρεφική Σαλιάρα-Μπαντάνα Ήρα Black & White Triangles
Νέο -50 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 5036962
Βρεφική Σαλιάρα-Μπαντάνα Ήρα Black & White Triangles Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο από νεογέννητο. Bαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση. Ειδικά σχεδιασμένες για να εμποδίζουν τα ρούχα των μικρών να βρέχονται και να διατηρούν μια φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πλένεται στο πλυντ..
2.50€ 5.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Barn
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3863
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Barn Η σιφονιέρα Barn είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυάς και υψηλ..
455.20€ 569.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Bjork Grey
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 3042
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Bjork Grey Η σιφονιέρα Bjork είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυάς κ..
391.20€ 489.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Bjork White
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: 3042-1
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Bjork White Η σιφονιέρα Bjork είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυάς ..
391.20€ 489.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Black & White
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3858
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Black & White Η σιφονιέρα Black & White είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξ..
399.20€ 499.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Chocolate
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3822
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Chocolate Η σιφονιέρα Chocolate είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυά..
389.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Greenland
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -15 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3874
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Greenland Η σιφονιέρα Greenland είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυά..
475.40€ 559.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Hippy
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3862
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Hippy Η σιφονιέρα Hippy είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυάς και υψ..
415.20€ 519.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα In The Zoo Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα In The Zoo
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3828
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα In The Zoo Οι αυστηρές γραμμές της σιφονιέρας Ιn the Ζoo παντρεύονται αρμονικά με ρομαντικές καμπύλες για το πιο ιδαίτερο αποτέλεσμα. Η σιφονιέρα Ιn the Ζoo είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστ..
511.20€ 639.00€
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Moon
Νέο Δώρο Μαλακή Αλλαξιέρα -20 %
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός: Ε3859
Βρεφική Σιφονιέρα Ήρα Moon Η σιφονιέρα Moon είναι ένα μοναδικό έπιπλο για το δωμάτιο του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη αλλαξιέρα ή μια αδιάβροχη πλαστική αλλαξιέρα για να αλλάξετε το μωρό σας πάνω στη σιφονιέρα. Χαρακτηριστικά: Υψηλής ποιότητας σιφονιέρα από ξύλο οξυάς και υψηλ..
399.20€ 499.00€
Εμφάνιση 1 έως 48 από 228 (5 Σελ.)